Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

Yoga workout



Tiedot

Paikka Studentia (Yliopistonranta 15, 70200 Kuopio)
Ajankohta 2.5.2018 klo 16:00 - 16:55
Tyyppi Lihaskunto
Ohjaaja Jenni Löppönen
Osallistujia 21 / 25
Lisätietoja Yoga Workout -tunnilla tehdään koko kehoa kuormittava treeni joogaliikkeitä hyödyntäen. Tunnilla työskentelemme oman kehon painolla ja teemme lihaskuntoliikkeitä hyödyntäen joogamaailmasta tuttuja asentoja ja liikkeitä. Tunnilla tehdään myös intervalli-osio, jonka liikkeet kuormittavat erityisesti keskivartalon lihaksia ja jonka aikana syke nousee ja hiki pääsee virtaamaan. Treeni kehittää kehonhallintaa, tasapainoa ja lihaskuntoa ja tunnin lopuksia palautellaan ja venytellään.

Osallistuaksesi tunnille sinulla ei tarvitse olla kokemusta joogan harrastamisesta. Liikkeet tulevat helposti tutuiksi ja tarkoitus on treenata hyvällä fiiliksellä ja oman kehon rajoja tunnustellen. Treeni tehdään joogamaton päällä, joten et tarvitse sisäkenkiä. Ota mukaan vesipullo, pieni hikipyyhe ja mahdollisesti pitkähihainen paita loppuverryttelyjen ajaksi.

Jos otat oman joogamaton mukaan, sinun ei tarvitse ilmoittautua tunnille. HUOM! Studentian siniset jumppa-alustat ovat liian liukkaita tälle tunnille, siksi tarve joogamatolle.

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 2 tuntia ennen tapahtumaa.




Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!